• home1
 • Home2
 • Home3
Secretarieel

SECRETARIEEL

Door onze proactieve en brede ondersteuning kunt u zich onbezorgd richten op belangrijke zaken. Een volledig operationeel secretariaat, maar dan op afstand.

ICT

ICT

Als de computer even niet doet wat u wilt, kunnen wij deze op afstand van u overnemen om uw probleem op te lossen. Ook helpen wij u op weg naar Windows 10.

Sales & PR

SALES & PR

Van het up-to-date houden van uw relatiebestand tot het organiseren van grote evenementen. Wij helpen u klantvriendelijk en actief te blijven.

Interim

Interim

Soms is het nodig om voor een tijdelijke oplossing te kiezen, bijvoorbeeld bij ziekte of zwangerschapsverlof. Wij springen bij.

Veelgestelde vragen

Heb ik een extra werkplek nodig?

Wat als ik iets wil uitbesteden dat niet genoemd wordt?

Hoe verloopt een eerste kennismakingsgesprek?

Onze laatste opdrachten
 • Support ondersteunt op dit moment een belastingadvieskantoor met de acquisitie van nieuwe klanten. Deze ondersteuning bieden wij in de vorm van het per e-mail versturen van een gepersonaliseerde mailing aan door de klant geselecteerde bedrijven, waarna de contacten door ons worden nagebeld.

  Acquisitie

 • Zeer recent heeft Yvonne gewerkt als interim management assistente bij een jeugdzorginstelling. Tijdelijke assistentie was nodig om de organisatie de tijd te geven rustig naar een definitieve oplossing te kunnen zoeken.

  Interim Management Ondersteuning

 • Bij een klant in de creatieve sector heeft Support! recentelijk enige maanden het backoffice management verzorgd. De werkzaamheden hiervoor haden onder meer betrekking op mailbeheer, agendabeheer, klantencontact en ad hoc ondersteuning van het management.

  Backoffice Management